Esecul celui mai mare hotel din Europa: fratii Negoita transforma hotelul Rin Grand in bloc de locuinte. Cat costa apartamentele

Data publicarii: 29-11-2010 | Imobiliare
Dupa ce recent au anuntat ca vor transforma in locuinte mai bine de jumatate din camerele Rin Grand Hotel, din cauza scaderii incasarilor, proprietarii celui mai mare hotel din Europa au stabilit si preturile cu care vor vinde apartamentele.

Ionut Negoita, managerul hotelului pe care il detine impreuna cu fratele sau, Robert Negoita, spune ca cel mai ieftin apartament - cel cu doua camere - va costa 49.000 de euro, iar preturile vor ajunge la 91.000 de euro, in cazul locuintelor cu patru camere, adica in jur de 800-900 de euro/mp. "Primele apartamente vor fi livrate pe piata in februarie-martie 2011, urmand ca transformarea celor 800 de camere de hotel in 330-350 de apartamente sa se finalizeze la sfarsitul anului viitor sau cel mult la jumatatea anului 2012, dupa o investitie de cateva milioane de euro", a declarat pentru gandul Ionut Negoita.

El spune ca desi ideea de a locui intr-un hotel pare atipica, viitorii locatari - probabil angajati in multinationale, familii tinere dar si studenti - vor avea o serie de avantaje, fara a fi deranjati de clientii hotelului, pentru ca vor exista intrari separate. Astfel, cei care vor locui in Rin Grand Hotel, ca proprietari sau cu chirie, vor avea acces si la serviciile hoteliere, gen spa, centru comercial, parcare supraetajata, restaurant, dar si room service, curatenie si spalatorie.

"Ma gandesc si la o varianta de cantina, de restaurant cu preturi foarte bune. De altfel, toate aceste servicii mentionate vor avea tarife mai mici decat cele de pe piata, datorita volumului mare pe care il rulam", explica managerul hotelului.

Integral in Gandul
Ultimele stiri pe BankNews.ro: