Sejur de 99 de euro afara cu transport inclus! Afla unde

Data publicarii: 13-12-2010 | Turism
O vacanta de patru zile la Budapesta, Viena sau la Istanbul te costa 99 de euro, in perioada 15 decembrie-20 decembrie. In pret intra cazarea la hoteluri de trei stele, demipensiunea si transportul cu autocarul. Tarifele pachetelor turistice pentru aceste destinatii au fost reduse de la 130 de euro, in medie, si sunt valabile exclusiv pentru perioada specificata (15 decembrie-20 decembrie).

Un sejur la Budapesta in intervalul 15 decembrie-20 decembrie ajunge la 99 de euro. Tariful a fost redus de la 119 euro. In pret intra trei nopti cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele din capitala Ungariei, vizitele prevazute in program, precum si transportul cu autocarul pe ruta Bucuresti-Budapesta si retur. Printre obictivele din program se numara Basilica Sf. Stefan, Biserica Sf. Matyas, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi si Bastionul Pescarilor, precum si castelul reginei austriece Elisabeta-Godollo Kiralyi.

 Tot 99 de euro te costa si un circuit de cinci zile prin Budapesta si prin Viena, in perioada 15 decembrie-20 decembrie. Pretul acopera trei nopti cazare la un hotel de trei stele din Budapesta, demipensiune si transport cu autocarul. Tariful sejurului a fost redus de la 139 de euro.

 Daca vrei sa mergi la Istanbul inainte de sarbatorile de iarna, un sejur de cinci zile aici te costa acum 99 de euro. Tariful sejurului a fost redus de la 139 de euro. In pret intra trei nopti cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele din Istanbul, precum si transportul cu autocarul pe ruta Bucuresti-Istanbul si retur.

 

sursa: money.ro