HVB BpL lanseaza concursul Castigi cu Bauspar

Data publicarii: 12-09-2006
HVB Banca pentru Locuinte a organizat la Brasov la sfarsitul saptamanii trecute Conferinta Nationala a Serviciului de Consiliere Financiara (SCF) dedicata primului an de activitate, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. La eveniment au participat peste 200 de invitati, reprezentand cca 10% din reteaua de agenti ai HVB BpL. Aceasta a fost o buna ocazie pentru analizarea rezultatelor primului an de activitate si în acelasi timp de prezentare a strategiilor bancii pe termen scurt si mediu. "A fost o excelenta oportunitate pentru toti angajatii si colaboratorii HVB BpL de a face un foarte util schimb de experienta si de a stabili ceea ce vom intreprinde pe viitor, mai ales pe perioada sfarsitului de an, varf de sarcina pentru o banca de economisire-creditare" a spus Presedintele HVB BpL, Petre Tulin.

In cadrul aceluiasi eveniment, a fost lansata campania de toamna a HVB BpL "Castigi cu Bauspar" si noua mascota a bancii. Mascota a fost aleasa o veverita isteata, inteligenta si prietenoasa ca purtator de cuvant al mesajelor bancii, dar va reprezenta in acelasi timp si imaginea de brand a HVB BpL de acum inainte. "Ea este elementul grafic care va intregi imaginea brandului nostru, pentru ca identitatea vizuala si emotionala este cea care te identifica in multitudinea de branduri bancare" a subliniat Alina Feldman, Directorul de Marketing al bancii.

Campania de toamna va culmina cu un concurs dedicat tuturor clientilor bancii care incheie pana la sfarsitul acestui an un contract de economisire creditare, fiind dotat cu premii in valoare totală de peste 120.000 lei, constand dintr-un autoturism german de lux, precum si televizoare LCD si numeroase camere foto digitale.

HVB Banca pentru Locuinte este prezenta pe piata romaneasca incepand cu luna septembrie a anului trecut cu un produs de economisire creditare in sistem colectiv pentru domeniul locativ, o oportunitate de economisire cu scopul obtinerii unui credit in conditii deosebit de avantajoase. Caracteristic HVB Banca pentru Locuinte este Tariful numit „Avantaj”, care ofera pentru suma economisita, un credit in valoare de 2,5 ori suma economisita, avand si posibilitatea de a solicita anticipat creditul – dupa minim 18 luni si/sau dreptul la un credit suplimentar, in cazul in care suma economisita depaseste cea specificata in contractul initial.

In prima etapa, cea de economisire, clientul nostru economiseste un minim de 40% din suma contractata si beneficiaza de sprijinul financiar al Statului care, prin Legea 541/2002, rasplateste efortul de economisire anual cu o prima de 15% la soldul economisit. De asemenea, banca acorda o dobanda anuala de 3%

In cea de-a doua etapa, cea de creditare, HVB BpL ofera posibilitatea obtinerii unui credit avantajos in Lei cu dobanda fixa de numai 6% pe an. Conform legii, creditul poate fi utilizat pentru finantarea activitatilor doar in domeniul locativ.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: