ArcelorMittal Galati a incheiat anul 2010 cu pierderi de 10 milioane de euro

Data publicarii: 24-02-2011 | Afaceri

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a incheiat anul 2010 cu pierderi de 10 milioane de euro, de 20 de ori mai mici decat cele inregistrate in 2009, transmtie corespondentul NewsIn

Rezultatele financiare aferente anului trecut au fost anuntate, miercuri, de conducerea companiei siderugice galatene.

"Am avut rezultate negative in 2010, an pe care l-am inchis cu un minus de 10 milioane de euro. Asta in afara de investitii, pentru care trebuie sa platim circa 50 de milioane de euro, fapt ce deterioreaza Si mai mult fluxul nostru de lichiditati", a declarat Thierry Le Gall, CEO ArcelorMittal Galati.

Potrivit aceleiaSi surse, pierderile de anul trecut sunt de 20 de ori mai mici decat cele inregistrate in 2009, primul an dupa izbucnirea crizei economice mondiale. Atunci, ele s-au cifrat la 200 de milioane de euro.

ArcelorMittal este cea mai mare companie de otel din lume, avand operatiuni in peste 60 de tari. In Romania, compania controleaza combinatele de la Hunedoara si Galati, producatorii de tevi din Roman si Iasi, operatorul portuar Romportmet Galati si filiala locala a companiei de constructii ArcelorMittal Construction.

 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: