Aviva: Evaluam optiunile pentru diviziile din Romania, Cehia si Ungaria

Data publicarii: 15-03-2011 | Finante-Banci


Grupul britanic Aviva evalueaza in prezent optiunile pentru operatiunile din Romania, Cehia si Ungaria, insa orice speculatie este prematura, potrivit unei note interne semnata de Igal Mayer, CEO Aviva Europe.Contactati de Wall-Street.ro, reprezentantii Aviva Europe au spus ca in luna noiembrie a anului trecut a fost publicata o evaluare strategica de business care arata importanta a sapte piete in care grupul britanic se va concentra in continuare. "Datorita marimii lor, operatiunile din Cehia, Romania si Ungaria nu sunt printre aceste sapte piete", ne-a declarat Geraldine Kennedy, Communications Business Partner in cadrul Aviva Europe.

Potrivit oficialului Aviva, grupul va continua sa ia decizii de business in aceste trei state, luand in vedere cele mai bune interese ale clientilor, partenerilor si angajatilor. "Orice speculatie cu privire la vreo actiune ori decizie este prematura".

Grupul Aviva este prezent in 30 de tari. "In cadrul strategiei noastre, am spus ca ne vom concentra si vom investi in 12 piete cheie. Partea pozitiva este ca vom investi in aceste 12 tari. Aceasta va insemna dezaccentuarea operatiunilor din alte piete, iar in urmatoarele 12 luni lucrurile vor deveni clare", a spus recent Andrew Moss (foto), director executiv al grupului Aviva, potrivit presei internationale.

Integral pe WallStreet
Ultimele stiri pe BankNews.ro: