Cumparaturi in magazinele virtuale. Ce castigi daca platesti cu cardul

Data publicarii: 29-03-2011 | Finante-Banci


Bancile ii incurajeaza pe romani sa utilizeze cardul la cumparaturi pe internet cu tot felul de produse speciale, care ofera in plus o serie de beneficii comparativ cu cardurile obisnuite. Astfel, utilizatorii pot primi gratis diferite tipuri de asigurari ori acces la internet banking, o anumita perioada, in functie de oferta bancii.

In fapt, majoritatea cardurilor emise de institutiile bancare din Romania pot fi utilizate in siguranta pe internet, dupa inrolarea in serviciul 3D - pentru protectia impotriva fraudarii tranzactiilor, explica reprezentantii bancilor. Diferenta este ca pachetele de produse special concepute contin si anumite beneficii.
publicitate

Specialistii le recomanda celor care obisnuiesc sa cumpere de pe internet sa foloseasca un singur card in acest scop, pe care sa-l alimenteze cu bani numai cand ies la shopping.

"Este bine sa ai doua carduri, unul pe care iti incasezi veniturile si inca unul pentru cumparaturi, pe care iti transferi fonduri din primul. Pe acesta din urma poti sa nu tii bani decat atunci cand ai nevoie", a declarat pentru gandul Mihai Negulescu, director Acceptare carduri si e-commerce din cadrul Raiffeisen Bank. 

 

citeste mai mult: Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: