Ce apartament poti sa iti iei cu 40.000 de euro, in Capitala?

Data publicarii: 25-05-2011 | Imobiliare




In ciuda faptului ca locuintele din Capitala s-au ieftinit in urma crizei, preturile raman in continuare mult prea mari in raport cu ce conditii se ofera. Pe langa asta, salariul romanului de rand depaseste rareori 1.500 de lei pe luna, ceea ce inseamna ca putini sunt cei care isi permit un credit pentru locuinta si chiar mai putini cei care isi cumpara o casa cu banul jos.

De altfel, datele unui sondaj al ISRA Center Marketing Research arata ca doar 13 la suta din persoanele intervievate vor sa-si cumpere o locuinta in urmatorul an. Chiar si cei care au o astfel de intentie se uita insa la apartamente ieftine, fara prea multe imbunatatiri, in speranta ca si le vor putea renova pe parcurs.

Tocmai de aceea, Ziare.com a analizat cateva dintre ofertele de pe imobiliare.ro, pentru a vedea ce apartament va puteti cumpara la pretul de 40.000 de euro.

Astfel, cu aceasta suma puteti sa va cumparati un apartament cu doua camere in zona Brancoveanu (Berceni), care are o suprafata de 37 de mp si se afla la penultimul etaj al unui bloc de 10 nivele, construit inainte de 1990. Conform datelor din anunt, apartamentul este situat intr-o zona linistita, nu necesita renovare, are toate imbunatatirile, instalatii sanitare si electrice noi, geam termopan inclusiv la balcon si se vinde partial mobilat. 

Avand in vedere ca proprietarul este dispus sa mai lase din pret, cei cu abilitati de negociere il pot scoate chiar la un pret mai mic de 40.000 de euro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: