Tranzactia pentru preluarea bazei de clienti si a activelor Boom TV de catre Romtelecom, incheiata

Data publicarii: 01-06-2011 | IT&C



Casa de Insolventa Transilvania (CITR), administratorul judiciar al Boom TV, a anuntat miercuri incheierea tranzactiei pentru preluarea bazei de clienti Si a activelor companiei de catre Romtelecom.

Romtelecom a virat deja un avans din pretul tranzactiei,  urmand ca suma finala sa fie stabilita la finalul procesului de migrare al clientilor, arata CITR.

"Prin planul de reorganizare votat de catre creditori s-a prevazut transferul fondului de comert al Boom TV catre un investitor, iar dintre toti investitorii interesati a fost ales Romtelecom", a declarat Senior Partner CITR, Andreea Anghelof.

Astfel, pocesul de reorganizare al DTH Television-Boom TV se va finaliza prin tranzactia privind transferul fondului de comert catre Romtelecom. Migrarea clientilor catre platforma DOLCE TV va incepe in luna iunie Si se va realiza gradual pe parcursul catorva luni.

Unicredit Bank, cel mai mare dintre creditorii garantati, isi va recupera prin aceasta tranzactie o mare parte din creanta sa, precizeaza Casa de Insolventa Transilvania. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: