BCR Asigurari tinteste afaceri de 1 mil. euro din asigurarea pentru interventii cu celule stem

Data publicarii: 01-06-2011 | Finante-Banci


Noua polita este o premiera pe piata romaneasca  Societatea estimeaza un portofoliu de 5.000 de clienti pana la finalul anului

BCR Asigurari, parte a grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), estimeaza ca va incheia in acest an aproape 5.000 de asi-gu-rari medicale pentru interventii cu celule stem, a precizat Sergiu Loghin, membru in Directoratul companiei.

,,Asigurarea medicala pentru inter-ventii cu celule stem este o premiera in piata romaneasca de asigurari. Noi nu am actionat pana acum in piata de asigurari de sanatate, am avut in urma cu cinci ani un produs de sanatate, dar nu a avut succes. Ne dorim sa reusim cu acesta si exista premise in acest sens, dupa ce doar in primul trimestru piata de asigurari de sanatate a crescut cu peste 35%", a explicat Sergiu Loghin.

Potrivit datelor Comisiei de Supra-veghere a Asigurarilor (CSA), asigurarile de sanatate au atins un nivel de subscrieri de 7,3 milioane de lei in primul trimestru din 2011, reprezentand 0,42% din totalul primelor pe asigurari generale.

Integral in Fin.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: