Chinezii de la Huawei fac angajari in Romania. VEZI JOBURILE

Data publicarii: 01-07-2011 | HR/Cariere



Gigantul chinez Huawei Techologies, producator de echipamente telecom, vrea sa ajunga la 800 de angajati in Romania in perioada urmatoare, potrivit unui oficial al companiei prezent la forumul IT&C Romania-China

Firma avea sub 400 de angajati pe piata locala la inceputul acestui an, dintre care circa 100 erau chinezi. Producatorul de telefoane mobile detine in Romania si un call-center de suport tehnic care deserveste clientii companiei din intreaga Europa.

Joburile disponibile in momentul de fata la Huawei se adreseaza atat inginerilor si IT-istilor, cat si specialistilor in contabilitate, finante, resurse umane si drept.

Pe partea tehnica, Huawei angajeaza ingineri de retele Wireless, ingineri de suport operational (OSS) si ingineri de aplicatii software, cu peste 3 ani de experienta in domeniul telecom, precum si traineri in retele Wireless si in echipamente Acces Network. 

Compania mai angajeaza in prezent coordonatori de training cu peste 5 ani de experienta in domeniul telecom si juristi cu 3 ani de activitate, preferabil in multinationale. Vezi toate joburile tehnice si non-tehnice aici.

Pentru centrul de suport tehnic adresat spatiului european, Huawei angajeaza in prezent Cost & Revenue Accountants (6 posturi), Reporting & Analysis Accountants (7 posturi), Accounts Payable Accountants (5 posturi) si Manager Reporting & Analysis Department (2 posturi).

Vezi ofertele pentru contabili, analisti financiari si manageri aici.

La nivel global, gigantul Huawei are peste 110.000 angajati in aproximativ 100 de birouri locale.

Sursa: Realitatea.net