Samsung a lansat in Romania un serviciu 3D gratuit

Data publicarii: 14-07-2011 | IT&C


Samsung Electronics Romania a lansat, in premiera pe piata locala, o noua modalitate de a accesa continut 3D pentru televizoarele Samsung 3D Smart TV, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Aplicatia 'Explore 3D' este deja disponibila in Europa si ofera acces la zeci de videoclipuri si filme 3D gratuite - toate in streaming HD - inclusiv trailere, videoclipuri muzicale si documentare intregi. Printre highlight-urile din momentul lansarii se numara 10 filme de la cinematografele IMAX, care erau pana acum disponibile pentru uz casnic doar via BluRay. 

"Samsung are in plan adaugarea constanta de content aditional pana la finalul anului, pentru a satisface cererea crescuta de continut 3D atractiv din partea utilizatorilor de Smart TV', se arata in comunicat. 

Totodata, Samsung a alocat o divizie speciala dedicata initierii de discutii cu dezvoltatorii locali, pentru a facilita crearea si lansarea cat mai multor aplicatii adaptate nevoilor utilizatorilor romani. 

Pana la sfarsitul anului 2011, Samsung Electronics Romania va lansa mai multe aplicatii cu content relevant pentru piata locala, dedicate noilor serii de televizoare Samsung Smart TV. 

In acelasi timp, Samsung va lansa noul '3D Entertainment pack', continand doua perechi de ochelari activi Bluetooth 3D, la un pret de retail de aproximativ 79 de euro. Utilizarea acestor ochelari activi va da nastere unei imagini 3D Full HD din aproape orice pozitie din camera. 

Cota de piata a Samsung in 2010 a depasit 60% pe piata europeana a televizoarelor 3D. Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale, cu vanzari consolidate de 135,8 miliarde de dolari in anul 2010. Compania are aproximativ 190.500 de angajati in 206 de birouri din 68 de tari, fiind alcatuita din opt divizii principale de afaceri - Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor si LCD. Recunoscut ca unul dintre brandurile cu cea mai rapida dezvoltare in lume, Samsung Electronics este lider in productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile si televizoare TFT-LCD.

Sursa:  AGERPRES