Vrei sa fii recenzor la recensamant? AFLA conditii si cu cat esti platit

Data publicarii: 03-08-2011 | HR/Cariere

Cel putin studii medii, 18 ani impliniti, tinuta decenta si limbaj corespunzator, scris citet, dictie buna si capacitatea de a face calcule simple si corecte - acestea sunt cateva dintre cerintele pentru a lucra ca recenzor la recensamantul din octombrie 2011.

Totodata, detinerea unui telefon mobil va fi un avantaj pentru o comunicare eficienta cu coordonatorii recenzorilor, potrivit Prefecturii Municipiului Bucuresti. In Capitala sunt necesari circa 10.000 de recenzori, care vor fi platiti cu 50 de lei pe zi, brut, informeaza NewsIn. 

Recenzorul va interactiona direct cu populatia, efectuand interviu cu persoanele din locuintele alocate in sectorul de recensamant atribuit (de circa 100 de locuinte). Tot el va inregistra datele obtinute pentru toate locuintele, spatiile colective de locuit, gospodariile si persoanele din sectorul de recensamant atribuit, fiind obligat sa respecte toate prevederile legale de a asigura pastrarea caracterului confidential al datelor declarate de persoane si inscrise in formularele de recensamant, precizeaza reprezentantii Prefecturii.

Persoanele interesate sa fie recenzori in Bucuresti se pot inscrie, pe tot parcursul lunii august, direct la primariile de sector.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: