10 banci care fac angajari in luna august. VEZI ORASELE SI JOBURILE

Data publicarii: 03-08-2011 | HR/Cariere

Bancile au disponibile in prezent peste 800 de posturi vacante, potrivit site-urilor de recrutare. Marea majoritate a posturilor libere nu reprezinta joburi noi, ci doar inlocuiri de personal, scrie Realitatea.net

BCR, cea mai mare banca din sistem, are peste 50 de joburi vacante, cele mai multe posturi disponibile fiind in Bucuresti, Pitesti, Timisoara, Brasov, Oradea, Constanta, Cluj-Napoca si Iasi. Joburile disponibile la BCR nu se adreseaza strict economistilor sau celor cu experienta in domeniul bancar, ci sunt cautati si specialisti din alte domenii, cum ar fi IT, resurse umane, juridic si administrativ. Vezi ofertele de angajare aici.

O alta institutie bancara cu un numar semnificativ de joburi vacante este Raiffeisen Bank. O parte dintre posturile disponibile in august se adreseaza IT-istilor si inginerilor de sistem, dar cele mai multe sunt pentru consultanti financiari, ofiteri de cont si consilieri clienti. Orasele in care Raiffeisen face recrutari in prezent sunt Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Arad, Constanta, Sibiu, Satu Mare, Targu Mures si Bucuresti. Vezi toate joburile aici.

Majoritatea posturilor vacante la ING Bank sunt in Bucuresti. Banca recruteaza in special analisti de risc, juristi, programatori, specialisti in campanii de promovare online. Vezi aicijoburile de la ING.

O alta banca cu oferte de angajare mai ales pentru Bucuresti este UniCredit Tiriac. Compania cauta personal pentru posturi ca Restructuring Individual, Accountant Reporting, Management Assistant sau Small Business Advisor. UniCredit face angajari si in orase ca Bacau, Pitesti, Craiova, Botosani, Piatra Neamt si Constanta (vezi aici).

RBS Bank Romania recruteaza in prezent agenti de vanzari si ofiteri de relatii cu clientii, cu experienta de minim 1 an, in orasele Sibiu, Craiova si Bucuresti. Institutia bancara mai cauta si specialisti in refinantari, precum si in solutii corporate (vezi toate ofertele de angajare aici).

Joburile libere la Credit Europe Bank sunt in Bucuresti, Timisoara si Baia-Mare. Banca este interesata de specialisti care sa acopere urmatoarele posturi: Relationship Manager, Senior Personnel Administration Specialist, Group Reporting Specialist, Regional Sales Manager, System Administrator. Vezi joburile aici.

BRD Groupe Societe Generale angajeaza in prezent analisti de date si analisti IT pentru Bucuresti si mai are disponibile cateva posturi de agenti servicii clienti in Bucuresti si Oradea. Vezi detalii aici.

CitiBank recruteaza, prin partenerul autorizat Lugera&Makler, consultanti financiari in mai multe orase din tara, printre care Constanta, Brasov, Targu-Mures, Galati, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, Craiova si Slatina. Vezi toate joburile aici.

Banca portugheza Millennium Bank cauta consilieri de vanzari, ofiteri de frauda, telleri si manageri de relatii cu persoane juridice. Orasele in care banca face angajari in prezent sunt Ploiesti, Brasov, Timisoara si Bucuresti. Vezi joburile aici.

Si Banca Comerciala Feroviara se afla in plin proces de recrutare, in special in Bucuresti, dar si in Cluj-Napoca. Printre posturile vacante se numara cele de manager relatii clienti si specialist in risc (vezi lista joburilor aici).

Sursa: Realitatea.net


Ultimele stiri pe BankNews.ro: