Fiscul a pus ochii pe miliardarii care nu-si platesc datoriile la stat. Vezi peste cine a trimis Blejnar portareii

Data publicarii: 23-08-2011 | Actualitate


Institutia condusa de Sorin Blejnar a trimis "portareii” dupa nume grele precum Ioan Niculae, Ovidiu Tender sau fratii Micula.

Miliardari din toate topurile, uniti-va! Agentia de Administrare Fiscala (ANAF) a luat in vizor mai multi afaceristi de top ai Romaniei care au ramas in urma cu plata taxelor catre stat.

Institutia condusa de Sorin Blejnar a trimis "portareii” dupa nume grele precum Ioan Niculae, Ovidiu Tender sau fratii Micula, potrivit unei analize efecutata de revista Saptamana Financiara. Fratii Ioan si Viorel Micula ocupa prima pozitie in topul datornicilor de lux. Trei companii din imperiul sucurilor sunt datoare la stat circa 210 milioane de lei. Astfel, cele mai mari debite apar in dreptul European Food SA, de la care ANAF trebuie sa recupereze 140.426.776 de lei. Transilvania General Import Export SRL are de achitat catre stat 41.782.344 de lei, in timp ce European Drinks SA are restante totale de 30.085.029 de lei. Saptamana trecuta, Mediafax scria citand surse apropiate ca grupul de firme Transilvania vrea sa concedieze 4.000 de oameni.

Integral in Jurnalul.ro.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: