Gemius semneaza un acord regional de colaborare cu ZenithOptimedia si Starcom Mediavest Group

Data publicarii: 08-09-2011 | Media


Gemius, cea mai importanta agentie de research online in regiunea EMEA, a semnat un acord regional cu ZenithOptimedia si Starcom Mediavest Group (ambele membre ale Publicis Groupe) privind serviciile de monitorizare si livrare (adserving) pentru campaniile online precum si de asigurare a uneltelor de raportare. Contractul va reglementa cooperarea dintre aceste entitati in sase tari din centrul si estul Europei. 

Conform acordului, Gemius va oferi agentiilor ZenithOptimedia si Starcom Mediavest Group noua sa unealta de monitorizare a campaniilor, gemiusDirectEffect2, in urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia si Slovenia.  

Cooperearea dintre Gemius si ZenithOptimedia va fi una pe termen lung, Gemius fiind furnizorul de date de audienta dar si de adserving si monitorizare, servicii cruciale in activitatea agentiei. Ca urmare a acestui parteneriat cele doua companii spera sa isi consolideze colaborarea actuala in ceea ce priveste auditarea campaniilor pe pietele in cauza. In plus, un alt obiectiv important este acela de a largi cadrul studiilor online conduse in tarile in care agentiile Publicis nu au mai folosit serviciile Gemius. 

Tomas Lauko, Managing Director in Republica Ceha si CEE Digital Development Manager al ZenithOptimedia despre acordul cu Gemius: Semnarea acestei intelegeri reprezinta pentru ZenithOptimedia o evolutie naturala a unei cooperari de succes cu  Gemius. Intr-o piata ce se dezvolta rapid cum este cea din Europa Centrala si de Est avem nevoie, de un partener inovator si credibil care sa livreze si sa optimizeze toate campaniile de display pe care le desfasuram pentru clientii nostri. De-a lungul colaborarii noastre Gemius s-a dovedit a fi acest partener, unul pe masura asteptarilor noastre, un partener ce raspunde cu succes tuturor provocarilor pietei.   

Pentru noi, semnarea acestui acord este o alta confirmare a avantajelor unice oferite de solutiile tehnice Gemius. Suntem incantati sa ii putem oferi unuia dintre cei mai importanti clienti ai nostri cele mai recente inovatii din portofoliul nostru de produse. In acelasi timp, avand in vedere rezultatele obtinute in cursul acestei colaborari, speram sa pregatim un set impresionant de studii de caz ce vor consolida si evidentia abilitatile noului nostru produs, gemiusDirectEffect2, adauga Tamas ács, Product Manager gemiusDirectEffect.

ZenithOptimedia si Starcom Mediavest Group sunt membre ale unitatii operationale Vivaki parte din Publicis Groupe, al treilea grup de comunicare la nivel mondial. Zenith Optimedia, cu 218 birouri in 72 de tari, este o agentie ce ofera o gama larga de servicii printre care se  numara dezvoltarea strategiei de comunicare, executia, negocierea si implementarea planului campaniei, coordonarea unei campanii in mai multe tari si/sau regiuni. Starcom Mediavest Group este una din cele mai mari agentii de comunicare de brand din lume, operand 110 birouri in 67 de tari. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: