KIWI Finance lanseaza o campanie promotionala de credite destinata IT-istilor

Data publicarii: 22-09-2011 | Finante-Banci

  

KIWI Finance, lider pe piata de brokeraj bancar din Romania anunta lansarea, impreuna cu una din bancile partenere, a unei campanii promotionale de credite destinata IT-istilor, intermediata exclusiv de KIWI Finance. In cadrul campaniei clientii care activeaza in domeniul IT vor putea  accesa credite cu urmatoarele caracteristici: 

  • • 6,39% dobanda (4,85% marja bancii + Euribor 3M), atat pentru creditele de achizitie cat si pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca
  • • 85% finantare din valoarea imobilului in cazul creditelor de  achizitie, respectiv 80% pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca  
  • • se accepta o gama larga de venituri (PFA cu norma de venit, PFA, dividende, salarii, contracte externe, etc) 

Exemplu de calcul: pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca in valoare de 50.000 Euro pe o perioada de 30 de ani, 6,39%dobanda, 300 Euro comision acordare, clientul plateste: 313 Euro lunar, 112.980 Euro pana la finalul perioadei de creditare, 6,68% DAE. 

Durata campanie: 15 septembrie 2011-15 noiembrie 2011   

Ne adresam cu aceasta campanie unui segment foarte bun de clienti, care au dovedit abilitatea de a se adapta la schimbarile pietei muncii din Romania precum si capacitatea de a genera plus valoare chiar in mediul economic dificil din ultimii trei ani.  

 "Campania este lansata in contextul in care Banca Nationala a Romaniei a publicat un proiect de Regulament privind creditarea persoanelor fizice, a carui aplicare poate genera reducerea sumelor finantate sau a optiunilor de refinantare. Clientii au acum  sansa sa beneficieze de conditiile de creditare avantajoase pe care le punem la dispozitie in aceste doua luni de campanie. Dobanzile oferite in cadrul campaniei  si actualele conditii de calificare asigura accesarea unor sume considerabil mai mari decat dupa implementarea noilor norme de creditare.”, spune Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Conform ultimelor date sunt aproape 70.000 de persoane care activeaza in domeniul IT in Romania, cu cea mai mare medie a veniturilor.  

Oferta noastra este adaptata pe structura veniturilor  si profilul acestui segment de clienti  si se  bazeaza pe experienta noastra si o foarte buna cunoastere a acestei industrii fara frontiere.    




Ultimele stiri pe BankNews.ro: