Bank Leumi Romania are un sediu nou in Constanta

Data publicarii: 27-09-2006
Bank Leumi Romania anunta deschiderea oficiala a noului sediu al sucursalei sale din Constanta, situata pe Bulevardul Mamaia nr. 33, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Evenimentul va avea loc miercuri, 27 septembrie 2006, si va beneficia de prezenta reprezentantilor autoritatilor locale si reprezentantilor din conducerii bancii. Noua sucursala face parte din planurile ambitioase ale Bank Leumi Romania privind extinderea si amenajarea la standarde ridicate a retelei proprii, care numara in prezent 32 de unitati teritoriale amplasate in cele mai importante centre economico-financiare ale tarii.

Cu o traditie de peste 100 de ani, Bank Leumi este un grup bancar international care furnizeaza o gama variata de servicii financiar-bancare pentru retail si corporate in Israel si in intraga lume. Clientii Bank Leumi beneficiaza de servicii si solutii personalizate sustinute de forta si dimensiunea unei institutii financiare multinationale. In ultimul secol Bank Leumi s-a dezvoltat ca grup bancar international cu o retea de peste 300 de sucursale si agentii in 22 de tari din intreaga lume, active de aproape 60 miliarde USD, fonduri proprii de 3.5 miliarde USD.

Considerata ca fiind una dintre cele mai importante banci din lume, Bank Leumi este o institutie foarte respectata de jucatorii importanti de pe piatele financiare mondiale si in special de clientii sai din toata lumea.

La eveniment si-au anuntat prezenta prefectul Danut Culetu si, din partea conducerii bancii, vor fi prezenti Laurentiu Mitrache – Director General si Manfred Rauchwerger – Senior Director General Adjunct.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: