Oracle anunta o crestere semnificativa a portofoliului de clienti

Data publicarii: 29-09-2006
Corporatia Oracle anunta o crestere semnificativa a portofoliului de clienti in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) in primul trimestru al anului fiscal 2007 (1 iunie – 31 august 2006), se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cu o crestere de 83% a veniturilor din vanzarea de aplicatii in EMEA, fata de aceeasi perioada a anului trecut, Oracle demonstreaza in regiune o crestere mai mare in acest segment de business fata de competitorii sai. Clientii au raspuns pozitiv la strategia Oracle de a le oferi acestora posibilitatea sa opteze fie pentru a pastra solutiile deja adoptate, fie pentru a evolua catre noi tehnologii atunci cand considera ca este momentul potrivit.

"Totul se rezuma la posibilitatea de alegere", afirma presedintele Oracle Charles Phillips. "Clientii nostri pot opta pentru aplicatii flexibile, potrivite nevoilor lor, fie pe Arhitectura Fusion, fie pe infrastructurile pe care le detin, si isi pot planifica procesele de upgrade in functie de nevoile lor."

Programul Oracle Applications Unlimited garanteaza clientilor ca aplicatiile Oracle, Siebel, PeopleSoft si JD Edwards vor beneficia de servicii de dezvoltare si intretinere dedicate, la standarde inalte de calitate, pentru anii urmatori. Applications Unlimited reflecta angajamentul Oracle de a proteja investitiile clientilor sai. In plus, programul Oracle de Lifetime Support acopera intregul spectru tehnologic, de la baze de date, middleware, pana la aplicatii, fiind singura oferta de acest fel din industrie, care ofera clientilor controlul asupra strategiei de upgrade.

"Programele Oracle Applications Unlimited si Lifetime Support au avut efecte pozitive in randul clientilor nostri din regiunea EMEA, deoarece le ofera acestora flexibilitate in a-si defini strategia IT, in ritmul potrivit nevoilor lor", afirma Sergio Giacoletto, Executive Vice President, Oracle EMEA. "Ne bucura faptul ca le putem oferi aceasta posibilitate."

In primul trimestru al anului fiscal 2007, un numar semnificativ de organizatii din regiunea EMEA, provenind din diverse industrii, au adoptat sau si-au extins implementari de baze de date Oracle, Oracle Fusion Middleware, tehnologii Oracle Grid si aplicatii Oracle, incluzand Oracle E-Business Suite, PeopleSoft Enterprise, Siebel CRM, JD Edwards EnterpriseOne si JD Edwards World.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: