Revelion 2012 in restaurantele din Bucuresti

Data publicarii: 07-12-2011 | Turism

In Bucuresti sunt inregistrate peste 900 de restaurante si mare parte dintre acestea asteapta cu nerabdare noaptea de Revelion pentru a organiza petrecerea anului.

Casa Doina (580 lei/persoana)

Muzica live, Open Bar si preparatele delicioase sunt tentatiile pregatite de restaurantul Casa Doina pentru noaptea de Revelion. Pentru grupurile mai mari de 8 persoane primiti un discount de 8%, iar daca grupul este mai mare de 12 persoane reducerea acordata este de 10%. Reducerile mentionate anterior se acorda in cazul rezervarilor achitate pana in data de 10 decembrie 2011.

vedeti si Cat costa revelionul 2012 in cluburile din Bucuresti

Locanta Jaristea (850 lei/persoana)

Una dintre cele mai renumite locatii din Bucuresti, Locanta Jaristea va asteapta cu preparate traditionale cu dichis, in nota caracteristica, precum si cu bautura la discretie. Petrecerea va fi animata de Kera Calita, impreuna cu invitati de seama precum Monica Anghel si Maria Buza, insotiti de o intreaga suita de trupe si interpreti renumiti.

Caru cu Bere (500 lei/persoana)

In acest pret aveti inclusa masa de Revelion, bautura si antrenul. Pentru grupurile mai mari de 15 persoane se acorda o reducere de 10% in timp ce pentru copiii sub 12 ani veti plati cu 50% mai putin. Copiii se vor bucura de un meniu special - "Prichindel".

Integral in Moneycenter.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: