EUROINS: Polita CASCO nu mai este ce-a fost! Acum poate fi act aditional la RCA

Data publicarii: 14-12-2011 | Finante-Banci

EUROINS aduce soferilor din Romania un pachet de asigurari auto care le ofera protectia dorita la cel mai avantajos pret. Astfel, pentru clientii companiei, polita CASCO poate deveni un act aditional al politei RCA. 

"Pentru rezultate bune intr-o piata care inca se confrunta cu efectele crizei economice, orice companie de asigurari trebuie sa isi ajusteze oferta pentru a veni in intampinarea noilor cerinte ale clientilor. Soferul roman nu vrea sa piarda timp important pentru a alege cea mai buna oferta de RCA si apoi de CASCO si nici nu doreste sa plateasca pentru riscuri la care nu se considera expus”, a declarat Alin Iulius BUCSA, Director General al EUROINS Romania. 

"Acesta este contextul in care noi am regandit polita CASCO si o putem oferi acum si ca act aditional la polita RCA. Produsul devine astfel mai flexibil, putandu-se contura mai multe pachete de riscuri asigurate, in functie de nevoile fiecarui tip de client”, a continuat liderul companiei. 

In functie de nevoile sale, in completarea RCA, clientul poate opta pentru:

  • CASCO Basic - acopera riscuri precum incendiul, trasnetul, explozia, caderea aparatelor de zbor si boom sonic, fenomenele atmosferice si catastrofele naturale.
  • CASCO Standard - CASCO Basic + urmatoarele riscuri: ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule, animale sau orice corpuri mobile sau imobile aflate in afara vehiculului, zgarieri, caderi ale vehiculului, caderi de corpuri pe vehicul, derapari sau rasturnari exceptand pagubele produse exclusiv suprafetelor vitrate, precum si pagube produse de actiunea animalelor.
  • CASCO Premium - CASCO Standard + urmatoarele riscuri: furt, vandalism si pagube produse exclusiv suprafetelor vitrate.

Oricarui pachet de mai sus i se poate atasa clauza de asistenta rutiera (cu abonamentul specific SILVER, GOLD sau VIP).

Asigurarea este valabila pe teritoriul statelor ale caror initiale sunt nebarate pe documentul CARTE VERDE al politei RCA, cu exceptia Belarus, Israel, Iran, Maroc, Tunisia si Ucraina.

 Despre EUROINS Romania

EUROINS Romania, care face parte integranta din EUROINS Insurance Group (EIG), alaturi de EUROINS Bulgaria, EUROINS Macedonia si EUROINS Health, este principalul motor de extindere a grupului pe piata de asigurari din Europa.

Compania a crescut si s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adaugand constant valoare produselor oferite, abordarii strategiei de vanzare, conceptului de servisare a clientilor, reusind sa creeze si sa livreze sprijin in preluarea riscului si oferirea unor produse de asigurare complete. Cei peste 1.000.000 de clienti, peste 500 de angajati si peste 4.500 de agenti colaboratori contureaza imaginea a ceea ce inseamna acum EUROINS Romania.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: