Xerox Mobile Print Solution a obtinut premiul BERTL, pentru cea mai buna solutie de imprimare mobila in 2011

Data publicarii: 12-01-2012 | IT&C

Solutia de imprimare mobila Xerox a fost premiata in cadrul editiei a 16-a a premiilor anuale BERTL (Business Equipment Research & Test Laboratories).

La jumatatea anului trecut, Xerox a lansat solutia de imprimare mobila ce permite utilizatorilor care lucreaza in afara birourilor sa tipareasca e-mailuri, prezentari si alte documente de business direct de pe smartphone pe o  imprimanta de la birou sau din zona lor de proximitate, oricand si de oriunde. 

Solutia Xerox de imprimare mobila le permite utilizatorilor care lucreaza in afara birourilor sa tipareasca direct de la dispozitivele lor mobile si sa-si ridice documentele de la un multifunctional Xerox, pe baza unui cod de securitate.

Xerox Mobile Print Solution realizeaza unele operatiuni in intregime la multifunctional, incluzand recuperarea documentelor dintr-o retea, fara computer.

Permite imprimarea unei game largi de fisiere, precum: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, PDF-uri, Text, JPG si HTML email.

Ofera aceleasi setari de imprimare disponibile utilizatorilor ce tiparesc de pe desktop: fata-verso, color si optiuni de finisare.

Toate documentele sunt securizate si tiparite - acestea pot fi ridicate numai dupa ce utilizatorul introduce un cod de securitate. 

Potrivit BERTL, clientii au indicat ca solutia de imprimare mobila Xerox reprezinta cel mai bun mod de a imprima rapid si sigur de pe dispozitivele lor mobile. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: