UniCredit Duo Ticket: 2 bilete la film la pret de 1 in fiecare marti si miercuri la Oradea Shopping City

Data publicarii: 10-02-2012 | Lifestyle

Oradea Shopping City in parteriat cu UniCredit Tiriac Bank lanseaza in Cinematograful Cortina programul UniCredit Duo Ticket, primul de acest gen din Romania initiat de un centru comercial in parteneriat cu o institutie bancara. Prin intermediul acestuia, oradenii care vin in fiecare zi de marti la cinema si folosesc ca modalitate de plata orice tip de card UniCredit Tiriac Bank beneficiaza de doua bilete la pretul unuia. Acest sistem este al doilea implementat la OSC, dupa Orange Wednesday oferit in parteneriat cu Orange.

"Iata ca am lansat un nou program de fidelitate in OSC. De acum locuitorii Oradei au de doua ori mai multe motive sa vada noile productii hollywoodiene la Oradea Shopping City, in zilele de marti si miercuri primind doua bilete le pret de unul. Ii asteptam pe oradeni in cele 6 sali ale Digiplexului 3D dotat cu cele mai noi tehnologii din domeniu”, a declarat Cristina Dinu, Administrator Oradea Shopping City. 

Fiecare bilet achizitionat este valabil pentru o singura intrare libera, a unui client, intr-o saptamana. 

"Plata cu cardul prezinta multiple avantaje pentru clienti: este sigura, usor de realizat si nu presupune nici un cost suplimentar. Pentru ca ne implicam activ in viata comunitatilor in care ne desfasuram activitatea, am incercat sa oferim un beneficiu clientilor oradeni, facilitand pentru ei o modalitate accesibila si avantajoasa pentru petrecerea timpului liber”, a explicat Bogdan Spuza, director marketing si segmente in cadrul Diviziei de Retail a UniCredit Tiriac Bank.

Programul cinematografului Cortina poate fi consultat AICI

Ultimele stiri pe BankNews.ro: