Bogdan Dragoi a demisionat din functia de presedinte al Comitetului Reprezentantilor Fondului Proprietatea

Data publicarii: 10-02-2012 | Politica

Bogdan Alexandru Dragoi a demisionat din functia de presedinte al Comitetului Reprezentantilor al Fondului Proprietatea pe 9 februarie ca urmare a numirii sale in functia de ministru al Finantelor Publice, se arata intr-un comunicat al Fondului Proprietatea, remis, vineri Agerpres.

'Am dori sa ii multumim domnului Dragoi pentru contributiile sale aduse in calitate de presedinte al Comitetului Reprezentantilor. Eforturile sale continue si sprijinul acordat acestui proiect important au fost esentiale, iar calitatile sale de lider, implicarea activa si dedicarea totala pentru succesul Fondului au fost pe deplin apreciate', a aratat Greg Konieczny, manager de fond al Fondului Proprietatea. 

Comitetul Reprezentantilor este alcatuit din cinci membri care sunt insarcinati cu supravegherea generala a managerului de investitii si a administratorului unic al Fondului si raspund in fata actionarilor Fondului. Intre atributiile Comitetului Reprezentantilor se numara aprobarea prealabila a situatiilor financiare ale Fondului si a bugetului anual de cheltuieli. 

Bogdan Dragoi va prelua, vineri, mandatul de ministru al Finantelor de la Gheorghe Ialomitianu.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: