Abonatii RCS & RDS pot urmari online Digi Sport 1 si Digi Sport 2, pe www.digisport.ro

Data publicarii: Astazi, 19-03-2012 | Media

Incepand cu acest week-end, abonatii RCS & RDS vor putea urmari ONLINE primele doua programe TV de sport ale companiei, Digi Sport 1 si Digi Sport 2, atat pe site-ul www.digisport.ro, cat si pe varianta de mobil a site-ului, m.digisport.ro. 

Au acces la transmisia live pe site-ul televiziunii de sport, oricare dintre abonatii serviciilor RCS & RDS de internet fix sau de internet mobil pe telefon sau prin modem USB.

Pe Digi Sport 1 si Digi Sport 2 pot fi vizionate in direct cele mai importante competitii din Romania si din lume: majoritatea meciurilor din Liga 1 (7 meciuri din 9 pe etapa), fotbal din Premier League - Anglia, La Liga - Spania, Serie A - Italia, Ligue1 - Franta si competitii de handbal, motociclism, Formula 1, baschet, atletism, volei, judo, gimnastica, box, polo si alte sporturi.

In curand, clientii companiei vor avea acces la meciuri difuzate in direct EXCLUSIV ONLINE! 

Cei care nu sunt clienti ai companiei si doresc sa urmareasca online televiziunea Digi Sport, pot momentan sa opteze pentru serviciile de internet fix cu viteze de pana la 50 Mbps (Fiberlink 1) sau 100 Mbps (Fiberlink 2), in valoare de 29 lei, respectiv 39 lei inclusiv TVA. Noii abonati primesc gratuit internet mobil pe telefonul mobil, daca au ales Fiberlink 1 si internet mobil atat pe telefon cat si prin stick USB, daca au optat pentru Fiberlink 2. Ambele tipuri de internet, fix si mobil, au trafic nelimitat. 

Cei care prefera internetul mobil, pot alege Digi Net Mobil pe stick, in valoare lunara de 15 lei sau un pachet continand voce mobila (Digi Mobil Plus), de 2,48 euro/luna si internet mobil de 10 lei lunar. Valorile au TVA inclus. Pentru voce, clientii dispun de convorbiri nelimitate catre Digi Tel si Digi Mobil si tarife de numai 1.24 eurocenti/minut catre alte retele fixe si 3,72 eurocenti/minut catre alte retele mobile.

In oricare dintre variantele anterioare, vitezele pentru internet mobil sunt de pana la 3,6 Mbps, 7,2 Mbps sau 14,4 Mbps, in functie de zona in care se afla utilizatorul si de echipamentul de acces folosit pentru conectare la retea.

Digi Sport 2 - in format HD!

RCS & RDS anunta clientii serviciilor de televiziune ca din aceasta luna pot viziona in format HD si canalul Digi Sport 2. Abonatii serviciilor de televiziune digitala care au optat pentru un decodor HD in locul unuia digital, pot viziona canalele in format HD din reteaua RCS & RDS fara o suplimentare a abonamentului de baza. Acestia platesc doar 5 lei in plus la chiria lunara a decodorului si pot viziona in acest format canalele: Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Digi24 HD, UTV HD, TVR HD, National Grographic HD, National Geographic Wild HD, Pro TV HD, Sport RO HD, Acasa HD, SuperOne HD. Mai pot fi vizionate HD si canalele Pay-TV Digi Film si HBO.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: