Sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul la sfarsitul acestei saptamani

Data publicarii: 30-03-2012 | Finante-Banci

  • Sucursalele BCR din toata tara vor fi inchise vineri, 30 martie incepand cu ora 16:00.
  • Sambata, 31 martie, sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul.
  • Accesul la serviciul de internet banking BCR va fi limitat, ca urmare a unor lucrari de mentenanta la sistemul IT al bancii
  • Sistemele de carduri, inclusiv reteaua de ATM si POS, sunt asteptate sa functioneze in parametrii normali.

BCR anunta ca, in perioada vineri 30 martie, ora 16:00 - duminica 01 aprilie, ora 24:00, va efectua lucrari de intretinere pentru imbunatatirea functionarii sistemului informatic al bancii. In consecinta, sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul vineri 30 martie, dupa-amiaza incepand cu ora 16.00, si sambata 31 martie (sucursalele care opereaza in zilele de sambata - ex: din centrele comerciale), pentru a permite actualizarea sistemului de procesare a operatiunilor.

In acelasi timp, serviciile de electronic banking, atat pentru persoane fizice cat si pentru clienti corporativi, nu vor fi disponibile incepand cu vineri 30 martie, ora 16.00 pana in a doua parte a zilei de sambata 31 martie, pentru a permite sincronizarea cu actualizarile din sistemul informatic de baza.

Sistemele de carduri, inclusiv reteaua de ATM si POS, sunt asteptate sa functioneze in parametrii normali, desi este posibil sa apara incidente izolate. Ca atare, ii sfatuim pe clientii nostri sa se asigure ca dispun de rezerve de numerar pentru cazuri exceptionale, in cazul in care apar intreruperi. Pentru cazurile de urgenta clientii pot apela telefonic la serviciile suport Alo 24 Banking - TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227) si 021/407.42.00.

BCR si-a propus sa aiba toate functionalitatile sistemelor sale de procesare complet operationale pana luni, 2 aprilie. Toate lucrarile au in vedere imbunatatirea performantelor sistemului de IT si a servirii clientilor. 

Banca cere scuze clientilor pentru eventuale inconveniente si le multumeste pentru intelegere.



Ultimele stiri pe BankNews.ro: