Fondul de Pensii Administrat Privat BCR a trecut pragul de 400.000 de participanti

Data publicarii: 18-04-2012 | Finante-Banci

Conform datelor oficiale publicate pe site-ul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (www.csspp.ro) in luna martie, Fondul de Pensii Administrat Privat BCR (Pilon II) a inregistrat peste  400.000 participanti. Cei mai multi dintre noii angajati intrati in sistemul de pensii private au ales Fondul de Pensii Administrat Privat BCR in anul 2011. 

  "Ne bucuram ca din ce in ce mai multi participanti aleg BCR PENSII ca administrator al fondului de pensii private obligatorii. In continuare, insa, un mare procent din persoanele eligibile sunt repartizate aleatoriu catre un fond din piata. Siguranta financiara a clientilor pe termen lung este preocuparea noastra principala, iar pensia administrata privat Pilon II este esentiala pentru o batranete cat mai linistita. De aceea, ii sfatuim pe cei aflati la primul job sa aleaga cine le va administra banii, evitand astfel repartizarea aleatorie” a declarat Simona Ditescu, CEO BCR PENSII.  

 BCR PENSII activeaza atat pe piata pensiilor obligatorii prin administrarea Fondului de Pensii Administrat Privat BCR (Pilon II), cat si pe piata pensiilor private facultative prin administrarea Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS (Pilon III). 

    Pentru a semna un act de aderare la Fondul de Pensii Administrat Privat BCR persoanele eligibile trebuie sa mearga in oricare unitate BCR cu actul de identitate.  

Ultimele stiri pe BankNews.ro: