Sony Xperia S in reteaua magazinelor COSMOTE si Germanos Romania

Data publicarii: 27-04-2012 | IT&C

Sony Xperia™ S reuneste atat cunoscutul sistem de operare Android, cat si cele mai noi tehnologii de imagine si sunet de la Sony, intr-un singur terminal, usor de folosit, care le permite utilizatorilor sa vada filme, sa asculte muzica si sa se joace. Sony Xperia™ S este certificat PlayStation® si beneficiaza de experienta Sony Computer Entertainment in domeniul serviciilor de divertisment puse la dispozitia utilizatorilor. 

Sony Xperia™ S foloseste sistemul de operare Android 2.3 si ofera acces direct la: Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk. Terminalul permite conectivitate DLNA, fiind capabil sa se conecteze prin wireless la orice fel de dispozitiv. Totodata, include porturi USB si functie Bluetooth.

Camera foto are o rezolutie de 12,1 MP, 4000x3000 pixeli, autofocus, flash LED si Zoom digital de pana la 16x, dispunand de caracteristici precum eliminarea efectului de ochi rosii, autofocus continuu, stabilizator de imagine sau detectarea fetei. Camera frontala/secundara de 1,3 MP ce suporta o rezolutie de 720p ofera o imagine clara,  chiar si atunci cand utilizatorul este in miscare, fiind perfecta pentru apeluri video cu Google Talk™ sau Skype™.

"Xperia™ S reprezinta excelenta in tehnologia HD, de care utilizatorii se vor putea bucura datorita caracteristicilor deosebite ale telefonului, in special in materie de imagine si sunet. Acest nou smartphone de la Sony, alaturi de abonamentele COSMOTE, se pliaza perfect pe nevoile de comunicare ale utilizatorilor dinamici, aflati in cautarea unor experiente unice”, a declarat Alexandru Munteanu, Senior Sales Operations Manager, COSMOTE & Germanos Romania.

Capacitatea de stocare interna a telefonului este de la 1 la 1,5 GB, in timp ce memoria flash este de 32 de GB. Cu memoria RAM de 1GB si spatiul intern de stocare de 32GB esti sigur ca iti poti instala oricate aplicatii si jocuri doresti, chiar daca in acelasi timp filmezi sau navighezi pe internet. Procesorul Snadragon dual-core 1,5 Ghz de ultima generatie iti va oferi puterea de procesare necesara, fie ca ai nevoie de multitasking sau de filmare video full HD.

Terminalul beneficiaza de Reality Display de 4,3 inci, cu procesor de imagine Mobile Bravia Engine, o rezolutie de 720x1280 pixeli, dimensiuni reduse de numai 128x64x10.6mm si greutate de 144 de grame, fiind disponibil in doua culori, alb si negru. 

Sony Xperia™ S poate fi achizitionat la pretul de 1.299 lei (TVA inclus) cu abonamentul SMART XXL de la COSMOTE Romania. Terminalul este disponibil in magazinele COSMOTE Romania si Germanos si fara conectare, la pretul de 2.199 lei (TVA inclus).