Claudiu Saftoiu a fost validat ca presedinte-director general al TVR

Data publicarii: 03-07-2012 | Media

Claudiu Saftoiu a fost validat ca presedinte - director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), marti, de catre Parlament, cu 265 de voturi "pentru" si 5 voturi "impotriva". Dupa votul Parlamentului, Claudiu Saftoiu a depus juramantul in fata plenului.

Presedintele Consiliului de Administratie al TVR este numit de Parlament, pe o perioada de 4 ani. Cele doua Camere ale Parlamentului s-au reunit marti pentru validarea presedintilor Societatii Romane de Televiziune (SRTv) si Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR).

Claudiu Saftoiu a fost validat marti de Parlament, dupa ce Legislativul nu l-a putut numi pe 26 iunie pe Saftoiu in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune. Atunci, presedintele Senatului, Vasile Blaga, a anuntat ca lipsesc 20 de parlamentari pentru a fi in cvorum. Claudiu Saftoiu - propus ca membru in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune din partea PNL - a fost ales, tot pe 26 iunie, presedintele Consiliului de Administratie al TVR, cu 10 voturi "pentru", 2 voturi "impotriva" si o abtinere.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: