Top 10 cel mai bine vandute produse ale tuturor timpurilor

Data publicarii: Astazi, 05-07-2012 | Afaceri

Sunt produse care se vand foarte bine inca de la prima aparitie pe piata sau altele care esueaza lamentabil.  Publicatia 24/7 Wall Street a intocmit o lista de zece produse care au influentat in mod fundamental cultura, mai ales pe cea americana. Vanzarile au fost uriase, la fel si cererea pentru ele. 

Lista cu cel mai bine vandute produse din toate timpurile 

Cubul Rubik 

Cu totii am pus mana macar o data pe un Cub Rubik. Creat in 1974, in Budapesta, Ungaria, de catre Ernő Rubik, licenta acestuia a fost cumparata in 1980 de catre o companie americana producatoare de jucarii, care i-a schimbat numele in Cubul Rubik, transformand puzzle-ul intr-o senzatie la nivel international. De-a lungul anilor, populara jucarie s-a vandut in 350 de milioane de unitati. 

iPhone 

Apple se afla pe lista cu 250 de milioane de iPhone-uri vandute in doar cinci ani, transformand produsul intr-unul dintre cel mai bine vandute smartphone-uri din lume. Firma de cercetare Strategy Analytics estimeaza ca device-ul a adus castiguri de 150 de miliarde de dolari pentru "Marul Muscat". Cu noi generatii mai populare decat precedentele, vanzarile continua sa creasca. 

Cititi integral pe InCont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: