Aurelia Cristea, director general al PAID

Data publicarii: 19-07-2012 | Finante-Banci

Consiliul de Administratie al Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) a numit, ieri, un nou director general, Aurelia Cristea (foto), fost membru al Consiliului CSA.

Aurelia Cristea are o experienta de peste 15 ani in domeniul asigurarilor, inclusiv in activitatea de reglementare si supraveghere a pietei de profil din Romania, in perioada 2006-2010, fiind membru in cadrul Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, se arata intr-un comunicat al PAID.

"Obiectivul managementului este acela de a face demersurile necesare in raport cu autoritatile centrale si locale, astfel incat legea sa fie respectata, prin cresterea gradului de protectie a populatiei impotriva dezastrelor naturale, degrevand bugetul statului de cheltuieli suplimentare. In acelasi timp, vom continua educarea in privinta formelor de asigurare care ii protejeaza pe romani  in fata dezastrelor", a declarat Cristea in comunicat. 

La finele lunii mai, directorul general al PAID, Marius Bulugea, si-a incheiat mandatul la conducerea asiguratorului, inceput in octombrie 2009.

Integral in Curierul National