COSMOTE Romania lanseaza o noua extraoptiune pentru clientii prepaid

Data publicarii: 25-07-2012 | IT&C

Fie ca isi doresc sa pastreze permanent legatura cu prietenii din tara sau sa navigheze pe internet, clientii COSMOTE Romania au de maine la dispozitie extraoptiunea pentru cartela preplatita Xplore, care va acoperi cu siguranta orice canal de comunicare ales de acestia. Extraoptiunea Xplore este completata de on-top-ul More care ii va ajuta pe utilizatori sa ramana mai usor in contact cu cei dragi, chiar si din strainatate. 

Astfel, incepand cu 25 iulie, clientii cartelei preplatite COSMOTE se pot bucura de mai multe beneficii si mai mult timp de vorbit, pentru doar 5 euro credit. Extraoptiunea Xplore include 100 de minute nationale si SMS-uri, 2.000 de minute si SMS-uri in retea, 2.000 de minute in reteaua Romtelecom. In plus, clientii Xplore care doresc sa navigheze pe Internet au la dispozitie 25 MB de trafic de date pe mobil. 

Si daca toate acestea nu sunt de ajuns, clientii care utilizeaza Xplore pot activa un on-top suplimentar peste aceasta extraoptiune. Pentru doar 1 euro credit suplimentar, utilizatorul primeste 20 de minute internationale. Astfel, cu on-top-ul More, clientii pot suna numere de telefonie fixa din tarile membre ale UE, SUA, Canada si Israel, si pot apela numere de telefon mobil din Franta, Ungaria, Germania, Spania, Marea Britanie, Italia, SUA, Canada si Israel. In plus, clientii care activeaza on-top-ul More primesc in plus inca 125 MB trafic de date pe mobil. 

Noua extraoptiune si on-top-ul sunt disponibile din data de 25 iulie pana pe 20 august 2012 pentru clientii noi si cei existenti. Beneficiile incluse in extraoptiune sunt disponibile timp de o luna. Dupa activare, extraoptiunea poate fi reactivata pentru o perioada de 7 luni, dar nu mai tarziu de 20 martie 2013. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: