Antonescu, despre o eventuala demisie: Decizia mea este luata si va fi anuntata la momentul potrivit

Data publicarii: 01-08-2012 | Politica

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat marti ca a luat o decizie referitoare la ce va face in cazul in care presedintele suspendat Traian Basescu se va intoarce la Palatul Cotroceni, spunand ca ea va fi anuntata la momentul potrivit.

"Eu am proprietatea vorbelor mele si am de douazeci de ani de cand fac politica. (...) Decizia mea este luata, este una ferma, este una in conformitate cu toate principiile dupa care am facut si fac politica si ea va fi anuntata la momentul potrivit", a afirmat Antonescu, la Palatul Cotroceni, intrebat daca isi va da demisia din politica, daca CCR va invalida referendumul de duminica si daca presedintele suspendat Traian Basescu se va intoarce la Palatul Cotroceni. 

Acesta a spus ca nu doreste sa vorbeasca de la Palatul Cotroceni despre "politicianul Crin Antonescu". "Eu, aici cel putin, in aceasta calitate, nu doresc sa discut nici despre politicianul Crin Antonescu, nici despre PNL, nici despre altceva, din doua motive. Aici vorbesc in calitate de presedinte interimar al Romaniei si alte subiecte nu abordez de aici. In al doilea rand, pentru ca o asemenea discutie, ca si multe altele, au sens in momentul in care vom avea finalul oficial al acestui referendum", a explicat presedintele interimar. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: