Carmina Dragomir este noul Director General Executiv al Aviva Asigurari de Viata

Data publicarii: 01-08-2012 | Finante-Banci

 MetLife o numeste pe Carmina Dragomir in pozitia de Director General Executiv al Aviva Asigurari de Viata in Romania.  

Carmina Dragomir coordoneaza in prezent Divizia de Operatiuni a grupului MetLife, Inc. in Romania, in cadrul Alico Asigurari Romania S.A.. Numirea Carminei Dragomir in noua functie are loc in urma finalizarii achizitiei companiei de asigurari de viata Aviva in Romania si este supusa procesului de aprobare din partea autoritatilor. Ea il inlocuieste in functie pe Mihai Popescu, care va urma alte oportunitati de cariera.  

Din noua pozitie, Carmina Dragomir va asigura integrarea cu succes a operatiunilor de asigurari de viata Aviva cu cele ale Alico Asigurari Romania, companie afiliata MetLife, Inc., avand ca obiectiv principal respectarea promisiunilor facute clientilor celor doua companii  si optimizarea serviciilor destinate acestora. 

"Carmina are peste 10 ani de experienta in managementul serviciilor financiare, coordonand cu succes numeroase proiecte importante”, a declarat Eric Clurfain, Presedinte MetLife pentru Europa Centrala. "Avand pregatirea, abilitatile de management si ambitia necesare in noul rol, am incredere ca va continua sa fie un promotor de baza al strategiei MetLife in Romania". 

Carmina Dragomir (40)  si-a inceput cariera in asigurari de viata in anul 2002, cand s-a alaturat echipei Alico Asigurari ca Asistent Administrare Polite, dupa un an fiind promovata in functia de Supervizor Administrare Polite, iar in 2005 devine Manager Administrare Polite. Doi ani mai tarziu, Carmina a fost numita Manager Relatii Clienti, iar din 2010 este Director Executiv Operatiuni  si coordoneaza departamentele Relatii Clienti, Administrativ si IT.  

Carmina a absolvit Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica la Academia de Studii Economice, Bucuresti.   

Ultimele stiri pe BankNews.ro: