Compania ProTV, afaceri de 67 milioane de dolari la jumatatea anului

Data publicarii: 02-08-2012 | Media

Compania ProTV S.A, liderul pietei de televiziune din Romania, a raportat pentru prima jumatate a acestui an o cifra de afaceri de 67,5 milioane de dolari, cu un profit operational de 7 milioane de dolari, informeaza Mediafax.

In trimestrul al doilea cifra de afaceri a companiei, care include posturile de televiziune ProTV, Acasa TV, Acasa Gold TV, Procinema, Sport.ro, ProTV International, ProTV Chisinau si MTV Romania a fost de 36,3 milioane de dolari cu un profit operational de 5 milioane de dolari.

Rezultatele au fost anuntate miercuri dimineata de catre grupul american CME (Central Media European), actionarul companiei.

CME, o companie listata pe piata bursiera americana Nasdaq si care are operatiuni in Europa Centrala si de Est, a raportat o cifra de afaceri de 378 milioane de dolari pentru semestrul intai, cu un profit operational (OIBDA) de 61,2 milioane de dolari. In trimestrul al doilea, cifra de afaceri a fost de 211,2 milioane de dolari, iar profitul operational de 47,1 milioane de dolari.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: