Creditul CASH COLATERAL de la Banca Comerciala Carpatica

Data publicarii: 03-08-2012 | Finante-Banci

In oferta de produse si servicii a Bancii Comerciale Carpatica se regaseste de curand si creditul Cash Colateral. 

Acest tip de credit raspunde nevoilor clientilor, oferindu-le deopotriva, finantare pentru o suma maxima de pana la 500.000 euro, echivalent lei, precum si o dobanda atractiva la depozitul colateral constituit ca si garantie pentru credit. Perioada de creditare este extinsa, de pana la 35 ani, iar dobanda se calculeaza dupa formula ROBOR la 6 luni + marja fixa 5.00%, pentru creditele acordate in lei, respectiv EURIBOR la 6 luni + marja fixa 7.00% pentru cele acordate in euro.

        "Respectand strategia adoptata de Banca Comerciala Carpatica, am inclus in oferta bancii un nou produs: creditul cu CASH COLATERAL. Cum ne-am obisnuit deja clientii, si acest produs este oferit fara comisioane, iar dobanda este avantajoasa, atat pentru credit, cat si cea oferita la constituirea depozitului colateral.” afirma Razvan Vlasceanu, Director Directia Marketing, Dezvoltare si Monitorizare Produse Persoane Fizice, in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

Mai multe informatii despre acest credit pot fi gasite pe site-ul Bancii Comerciale Carpatica  www.carpatica.ro, la sectiunea Persoane Fizice > Credite > Creditul CASH COLATERAL.  

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. In prezent, banca detine o retea teritoriala vasta acoperind toate judetele tarii si Bucuresti. Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii. BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: