Volumul primelor subscrise de Allianz in Romania a scazut

Data publicarii: 06-08-2012 | Finante-Banci

Volumul primelor brute subscrise de grupul german Allianz in Romania in primul semestru a scazut cu 4,5%, de la 110 milioane de euro in prima jumatate a anului trecut la 105 milioane de euro, in urma declinului inregistrat pe segmentul asigurarilor generale.

Primele brute ale diviziei din Romania au scazut cu 5% pe asigurari generale in primul semestru, de la 98 milioane de euro in prima jumatate a anului trecut la 93 milioane de euro, in timp ce pe asigurari de viata si sanatate volumul primelor brute a stagnat la 12 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Operatiunile din Romania au inregistrat prime nete de 79 milioane de euro, in scadere cu 16,8% de la 95 de milioane de euro in primele sase luni ale anului trecut, potrivit datelor anuntate, vineri, de grupul german Allianz. Primele nete pe asigurari generale au coborat cu 19%, de la 89 milioane de euro la 72 milioane de euro, iar cele pe asigurari de viata si sanatate au avansat cu 1 milion de euro, la 7 milioane de euro.

Allianz a inregistrat in Romania un profit operational de 3 milioane de euro pentru prima jumatate a anului, fata de 2 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut.

Integral in Wall Street

Ultimele stiri pe BankNews.ro: