Lucrarile de constructii noi au un plus de 23% pe primele sase luni

Data publicarii: 09-08-2012 | Imobiliare

Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la cladirile rezidentiale si la cladirile nerezidentiale cu 13,5%, respectiv cu 2,5%. La constructiile ingineresti, volumul lucrarilor de constructii a crescut cu 18,7%.

Volumul lucrarilor de constructii noi a crescut cu aproape 23% in primele sase luni ale acestui an fata de primul semestru din 2011, potrivit datelor primite de la Institutul National de Statistica (INS).

Volumul lucrarilor de constructii, calculat in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut cu 7,7% in primul semestru.

Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor a scazut la cladirile rezidentiale si la cladirile nerezidentiale cu 13,5%, respectiv cu 2,5%. La constructiile ingineresti, volumul lucrarilor a crescut cu 18,7%.

In luna iunie 2012, volumul lucrarilor de constructii a crescut fata de luna mai 2012 cu 7,6%, iar in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 9,9%. Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 0,8%, iar in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, volumul lucrarilor de constructii a crescut cu 2,7%.

Sursa: TVRinfo.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: