Biletul de weekend permite reduceri de pana la 35 la suta pentru calatoriile cu trenul

Data publicarii: 17-08-2012 | Diverse

CFR Calatori lanseaza luni, 20 august, o noua oferta de calatorie cu trenul, respectiv biletul de weekend, care permite reduceri de pana la 35% pentru calatoriile la sfarsit de saptamana, efectuate in 30 de zile de la emiterea documentului de calatorie, se arata intr-un comunicat al operatorul national feroviar de pasageri.



In functie de numarul de weekend-uri pentru care se opteaza intr-o luna, reducerea poate fi de 15% (pentru doua weekend-uri), 25% (pentru trei weekend-uri) sau 35% (pentru patru weekend-uri).

Biletul de weekend este o legitimatie de calatorie care se emite pentru o singura persoana, la acelasi rang de tren - Regio, Interregio sau Intercity, la clasa I-a sau a II-a (vagon clasa sau cuseta) - si aceeasi ruta, pe distante de pana la 1.000 km.

Acest tip de bilet nu da dreptul la intreruperea calatoriei, iar reducerile nu se cumuleaza cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Potrivit CFR, pentru trei weekend-uri pe ruta Bucuresti - Sinaia, la tren InterRegio, biletul de weekend costa 156,6 lei, cu aproximativ 50 lei mai putin decat pentru sase calatorii la pret intreg. 


Integral in Agerpres.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: