Afla cum obtine BCR BpL peste 40 la suta din incasarile lunare

Data publicarii: 23-08-2012 | Finante-Banci

 


BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a atras, pana la jumatatea acestui an, depozite in valoare de peste un miliard de lei. Potrivit presedintelui institutiei, Alexandru Ciobanu (foto), peste 40% din incasarile lunare provind de la de la clienti care au optat pentru ordine de plata automate lunare.

"Fata de jumatatea anului 2011 , s-a inregistrat o crestere substantiala a depozitelor atrase de BCR Banca pentru Locuinte valoarea acestora practic dublandu-se, depasind astazi 1 miliard de lei”, a precizat, presedintele BCR Banca pentru Locuinte.

BCR BpL a ajuns, la jumatatea anului 2012, la un numar de peste 270.000 de clienti, cu peste 50.000 fata de portofoliul de la jumatatea anului 2011 .

"In faza de economisire, clientii BCR BpL au posibilitatea de a realiza depuneri lunare regulate sau de a face depuneri in functie de bugetul familiei la un anumit moment de timp. Astfel, putem distinge intre clientii care si-au stabilit deja rata lunara de economisire si chiar au optat pentru ordine de plata automate lunare - peste 40% din incasarile lunare provin de la clienti care au ales aceasta optiune - sau acei clienti care reusesc sa economiseasca o data sau de cateva ori pe an, de cele mai multe ori realizand depuneri cu scopul maximizarii randamentului. In etapa de creditare, BCR Banca pentru Locuinte ofera produse de creditare locativa cu dobanda fixa de 5% sau 6% pe an pe toata perioada creditului; zero comisioane de analiza dosar si rambursare anticipata, zero costuri pentru evaluarea garantiilor, cat si marele avantaj ca nu sunt afectate de riscurile valutare, produsele de creditare fiind acordate doar in lei”, a aratat Alexandru Ciobanu. 


Integral in IncomeMagazine.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: