La Bacau s-a deschis o sucursala Libra Internet Bank

Data publicarii: 23-08-2012 | Finante-Banci

In luna august, Libra Internet Bank a inaugurat o sucursala la Bacau, continuandu-si dezvoltarea in regiunea Moldovei. Libra Internet Bank Bacau se adreseaza in special profesiilor liberale - cabinete si specialisti in medicina, farmacie, arhitectura, contabilitate, psihologie, domeniul juridic si IT -, precum si companiilor mari si IMM.

"Asa cum Libra Internet Bank isi consolideaza cu prudenta pozitia pe o piata dificila si obtine rezultate financiare pozitive, la fel si clientii din zona Bacaului isi pot dezvolta activitatea folosind consultanta noastra financiara. Suntem deschisi sa sprijinim afacerile si proiectele viabile din sfera profesiilor liberale si a companiilor, precum si accesarea fondurilor europene sau a unei finantari bancare pentru un proiect deja calificat. Mizand pe viteza si comoditatea noilor tehnologii, platformele noastre online - Internet Banking, LibraPay cu decontare in ziua tranzactiei etc. - sunt instrumente puternice, prin care clientii nostri pot fi cu un pas inaintea competitorilor lor.”, a declarat Emil Bituleanu, Presedinte Libra Internet Bank.

Noua sucursala Libra Internet Bank Bacau este situata la adresa: Calea Marasesti nr. 4, scara D, parter, municipiul Bacau, este deschisa publicului de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 17:00  si poate fi contactata la telefon 0334-401.123, 0334-401.124, fax 0334-401.122 sau email: bacau@librabank.ro .  

Rezultatele financiare pozitive inregistrate de Libra Internet Bank au permis bancii inaugurarea de noi sucursale atat in 2011 (Cluj, Timisoara, Bucuresti-Ion Mihalache) si Afumati-China Town), cat si in 2012 (Targu Mures, Bucuresti-Camil Ressu, Bacau), reteaua numarand in prezent 30 de unitati teritoriale.

Perspectivele Libra Internet Bank pana la sfarsitul anului 2012 vizeaza continuarea unei cresteri moderate a portofoliului de credite, mentinerea profitului operational si a unui bun control al riscului de credit, alaturi de dezvoltarea de servicii si produse bancare inovative, bazate pe aplicatii online.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: