Credit Europe Bank lanseaza serviciul Direct Debit pentru CardAvantaj

Data publicarii: 23-08-2012 | Finante-Banci

Credit Europe Bank anunta introducerea serviciului Direct Debit pentru detinatorii de CardAvantaj. Prin intermediul acestuia, toate persoanele care detin un CardAvanj pot activa serviciul special creat pentru ei, Direct Debit pentru CardAvantaj prin intermediul caruia pot beneficia gratuit de plata automata a sumei minime lunare sau a sumei totale de plata pentru extrasul de plata scadent in fiecare luna. Doritorii trebuie sa detina un cont curent la Credit Europe Bank (sau pot opta pentru deschiderea acestuia in cazul in care nu detin) si sa completeze un formular de solicitare pentru activarea serviciului. Conditia pentru ca optiunea sa functioneze este existenta fondurilor necesare in cont. Se pot efectua si plati partiale daca la momentul ordonarii platii nu sunt disponibile suficiente fonduri pentru achitarea sumei ordonate de plata.

"CardAvantaj isi extinde gama de servicii aditionale oferite in beneficiul titularilor cu o noua facilitate, serviciul de Direct Debit ce ofera avantajul de a plati sumele scadente fara eforturi suplimentare. Credit Europe Bank se preocupa in egala masura atat de cresterea numarului de parteneri si a numarului de rate disponibile, cat si de dezvoltarea posibilitatilor de utilizare si totodata de plata a ratelor”, a declarat Bianca Ionita, Head of Cards Product Management.

Acest nou serviciu completeaza un set mai larg de facilitati acordat de Credit Europe Bank detinatorilor de CardAvantaj. In luna iunie banca a extins functiile aplicatiei de internet banking Credit Europe Net prin introducerea unui modul destinat vizualizarii informatiilor despre cardurile de debit si credit. Prin intermediul acestuia utilizatorii pot efectua un set complex de operatiuni care includ vizualizarea soldului si a numarului de rate, a tranzactiilor in curs, a tranzactiilor efectuate si realizarea de plati, precum si activarea/restrictionarea cardurilor pentru efectuarea platilor in mediul online. 

Pentru a consulta lista completa de parteneri CardAvantaj accesati www.cardavantaj.ro 

Despre Credit Europe Bank 

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigura o gama larga de produse si servicii catre aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking. Mai multe informatii despre produsele si serviciile bancii puteti gasi la www.crediteurope.ro,  www.cardavantaj.ro  precum si pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: