E.ON face angajari. Ce se cauta si unde

Data publicarii: 24-08-2012 | HR/Cariere

Grupul E.ON face recrutari in aceasta perioada pentru centrul de servicii pe care il deschide la Cluj. Se cauta absolventi de contabilitate, buni cunoscatori de engleza si, preferabil, si suedeza. Pentru posturile mai inalte in ierarhie se cauta oameni cu standarde etice inalte. ECONOMICA.NET iti spune, punctual, ce vor angajatorii de la candidati si ce posturi sunt disponibile acum.

Grupul E.ON deschide un centru international de servicii la Cluj. Se va numi International Shared Service Center si va avea circa 600 de angajati, majoritatea in contabilitate, se arata in anuntul de recrutare. 

E.ON recruteaza acum pentru centrul de servicii din Cluj pe urmatoarele posturi

Asset accounting clerk 

Conditii de eligibilitate: candidatul potrivit are cunostinte avansate de limba engleza, preferabil si de suedeza, o diploma in contabilitate, economie sau administrarea afacerilor. Vor fi avantajati candidatii care au 2 ani experienta in domeniu, care au lucrat cu SAP sau ERP, orientati catre rezultate, flexibili, motivati, dispusi sa invete la locul de munca, care se pot adapta la o cultura organizationala noua. Pana pe 30 august poti aplica la acest post. Detalii, aici.

Cititi articolul integral in ECONOMICA.net

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: