Companiile cu cele mai multe locuri de munca disponibile

Data publicarii: 28-08-2012 | HR/Cariere

LOCURI DE MUNCA.Oracle, Huawei, Continental Automotive Group, Lidl si Hella sunt principalii angajatori de saptamana aceasta, care au postat pe site-urile de profil cele mai multe anunturi, atat pentru Bucuresti cat si pentru orasele din tara.  Majoritatea pozitiilor vacante este pentru posturile de ingineri pentru care se cere experienta. 

Oracle Romania a postat luni, pe site-urile de specialitate, 10 anunturi de angajare, pentru businessul desfasurat la Bucuresti.

Printre acestea se numara cel de Applications Enterprise Architect, pentru care se cere peste 10 ani de experienta, database support specialist, pozitie pentru care sunt necesari doar 3 ani de experienta si health sciences - release engineer, cunoscator de UNIX, SQL, Java si HTML. 

Producatorul chinez de echipamente IT si telefonie mobila Huawei Technologies are disponibile saptamana aceasta, pentru Bucuresti mai multe posturi. Printre acestea se numara 10 pozitii pentru postul de back office engineer, pentru care sunt necesari 1-2 ani de experienta. De asemenea, chinezii de la Huawei Technologies vor sa angajaze alte doua persoane care sa ocupe postul de QA Engineer, pentru care se cer 5 ani de experienta. 

Integral pe InComeMagazine.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: