5 milionari in insolventa

Data publicarii: Astazi, 29-08-2012 | Finante-Banci

Acesti oameni de afaceri nu au putut evita intrarea in insolventa a unor business -uri proprii, in ciuda faptului ca se numara printre cei mai bogati romani. Vezi despre ce milionari este vorba si cum au "intrat la apa” afacerile lor. 

1. Dinu Patriciu. Considerat cel mai bogat roman, potrivit topului Forbes 500 Miliardari, cu o avere estimata la 2,1-2,2 miliarde de euro, omul de afaceri "a trecut pe linie moarta” companiile din retail in care a investit in ultimii ani de criza, Minimax si Mic.ro Retail.

2. Petrica Usurelu. Proprietarul Piritex Group, pozitionat pe locul 215 in Top 300 Capital cu o avere estimata la 25-30 milioane de euro, si-a lasat acest business pe mana specialistilor de la Casa de Insolventa Transilvania (CITR), numita de judecatori noul administrator al societatii la momentul admiterii intrarii in insolventa.

3. Dan Diaconescu. Ocram Televiziune, companie care opereaza postul OTV al omului de afaceri din Caracal, a intrat in insolventa la finele lunii martie, dupa ce instanta a aprobat cererea inaintata in noiembrie 2011 de firma Mamitzu Production. Compania lui Diaconescu, aflat pe locul 432 in Topul Forbes 500 miliardari, cu o avere estimata la 8-9 milioane de euro, a intrat astfel pe mainile administratorului judiciar Acsis Solv IPURL.

Cititi integral pe InComeMagazine.ro