Cat te costa sa fii printre primii posesori de iPhone 5 din Romania

Data publicarii: 19-09-2012 | IT&C

Romanii care vor sa-si achizitioneze in cel mai scurt timp noul smartphone iPhone 5, lansat de Apple in San Francisco in urma cu o saptamana, pot face precomenzi in Romania la retailerii online de talie mica - Koyos.ro, Okazii.ro si Marketonline.ro.

In timp ce operatorii telecom din Romania nu au anuntat inca official noul smartphone de la Apple, micii retaileri online primesc precomenzi, produsele urmand sa fie livrate spre sfarsitul lunii, scrie "Ziarul Financiar”.

Astfel, clientii koyos.ro pot inregistra o precomanda pentru noul smartphone lansat de Apple pentru 300 de lei. Suma urmeaza sa fie scazuta din pretul initial al terminalului. Cei care se razgandesc dupa ce platesc avansul, pot folosi vocherul in cadrul magazinului.

iPhone 5 este disponibil pentru vanzare si in magazinul online marketonline.ro la un pret de 3.949,99 lei, iar pe okazii.ro, persoanele interesate au posibilitatea sa achizitioneze iPhone 5 la preturi incepand de la 900 de euro (4.050 de lei) cu livrarea in data de 21 septembrie.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: