Robert Murray a lansat in Romania ultima sa carte de leadership la Enlightening 2.0 - Business Symphony

Data publicarii: 14-11-2012 | Afaceri

Expo Media a dat startul inovatiei in leadership odata cu ce-a de-a 2a editie a conferintei Enlightening, "Business Symphony”, ce a avut loc in incinta hotelului JW Marriott, din Bucuresti, in data de 25 octombrie 2012.

Din dorinta de a oferi comunitatii locale de afaceri un suflu nou, deopotriva inspirational si orientat catre rezultate concrete de business, Expo Media a conceput in 2011 un format original de conferinte de afaceri pentru Romania, "business2greatness”, sub umbrela seriei de evenimente Enlightening (www.enlightening.ro), care se axeaza pe patru tematici principale: leadership, oameni, strategie si inovatie.

Anul acesta echipa Expo Media a adus in atentia publicului, in premiera pentru Romania, un concept unic de leadership, Arta in Afaceri, la cea de-a doua editie a conferintelor Enlightening, "Business Symphony”. 

Enlightening 2.0 a avut loc in cadrul hotelului JW Marriott, in data de 25 octombrie 2012, si a fost gazda unor speakeri de renume international precum: Miha Pogacnik - Ambasador Cultural al Republicii Slovenia si Fondator al Institutului de Dezvoltare a Relatiilor Interculturale prin Arte (IDRIART), Robert Murray - Chairman al GrowthPoint Group si Teodora Migdalovici - Ambasador Cannes Lions in Romania.

Conferinta s-a remarcat prin imbinarea unui recital impresionant de vioara si pian al unor artisti desavarsiti (Miha Pogacnik si Diana Baker) cu notiuni practice de business leadership, generand un ecou profund in memoria audientei.

Evenimentul a fost moderat de Andreea Ionescu - Managing Partner, ConsulWare, si a adus pus accent pe instrumente inspirationale de stimulare a performantei si viziunii de leadership, studii de caz relevante cu cele mai importante branduri creative ale lumii, tehnici de autocontrol in situatii limita, si multe alte principii si tactici interesante care si-au lasat amprenta in mintea si pasiunea publicului.

Odata cu acest eveniment aflat in pionierat in Romania, Robert Murray a ales sa lanseze oficial ultima sa carte de leadership, "It's Already Inside: Nurturing Your Innate Leadership for Business and Life Success”, o lucrare apreciata in intreaga lume pentru impactul generat in viata profesionala si personala.

Conferinta de leadership s-a bucurat de sustinerea companiei Competence Call Center, in calitate de Presenting Sponsor, care investeste constant in metode pertinente de formare profesionala si in instrumente motivationale si inspirationale. Enlightening 2.0 a beneficiat si de sprijinul companiilor Mystery Shopping Agency, Customer Service School si Euristic Partener - in calitate de Supporting Sponsors.

Pentru mai multe informatii privind conditiile de participare la evenimentul Enlightening din 2013, oportunitatile de sponsorizare, precum si achizitia cartii lui Robert Murray, va rugam sa trimiteti un email pe laura.popescu@expomedia.ro  sau sa apelati numarul de telefon +40 731 191 919. Rezervarea locurilor la Enlightening 3.0. pana la finele lui 2012 asigura o reducere substantiala a tarifului de participare.

Pentru a accesa calendarul de evenimente de afaceri Expo Media programate pentru 2013, va rugam sa ne contactati pe office@expomedia.ro.

"Imi place sa ma inconjur de oameni care fac, carora le pasa si care cred. Mi-am facut un scop in sine din a alege oameni care sunt mai buni decat mine in anumite paliere profesionaIe. Iar unul dintre obiectivele mele esentiale este acela de pasi pe drumuri pe care nu s-a mai pasit pana acum. Aceasta este esenta Enlightening” - Madalina Vilau, Managing Director, Expo Media si Fondator Enlightening.

"Pentru a razbi cu adevarat ca lider in mediul haotic de business in care ne aflam trebuie sa fii mai bun astazi decat ieri. Sa decizi in ce vrei sa excelezi si sa te pui pe treaba (nu exista vreo bagheta magica, vreo apa sfintita sau vreo scurtatura - succesul se naste din munca). Trebuie sa devii cat poti de bun la un lucru care te reprezinta. Iar maine, sa devii si mai bun, din nou.  Daca te dedici acestui obiectiv, recompensa va veni. Incepe azi, incepe chiar in acest minut!” - Robert Murray, Chairman al GrowthPoint Group.

"Pasiunea inseamna a aspira sa controlezi focul desi acesta te arde" - Miha Pogacnik, Ambasador Cultural al Republicii Slovenia.

"Trebuie sa gasim un compromis intre vise, ganduri si realitate. Arta compromisului este greu de indeplinit, insa este imperativa in leadership” - Teodora Migdalovici, Ambasador Cannes Lions in Romania.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: