Pretul garsonierelor in marile orase: Cat costa cel mai ieftin apartament in Bucuresti

Data publicarii: 28-11-2012 | Imobiliare

Pretul mediu al unei garsoniere in orasele mari din Romania este de circa 30.000 euro, cea mai mare valoare fiind inregistrata in Bucuresti, de peste 41.000 de euro, tot in Capitala fiind scoasa la vanzare si cea mai ieftina locuinta, executata silit de la 6.000 euro.

"Cumparatorii cu un buget limitat pot deveni proprietari chiar si cu 15.000 de euro sau mai putin. In mod firesc, cele mai accesibile locuinte sunt garsonierele situate in blocuri vechi, de regula confort 2 sau 3, insa, pe alocuri, in aceasta marja de pret se incadreaza si apartamente monocamerale confort 1", se arata intr-un comunicat al portalului imobiliar, potrivit imobiliare.ro.

Capitala se situeaza pe primul loc in topul oraselor cu cele mai scumpe garsoniere (vechi si noi), cu un pret mediu, in noiembrie, de 41.292 euro (pentru o suprafata utila medie de 36 de metri patrati).

Sunt insa proprietati scoase la vanzare in Bucuresti la preturi mult mai mici. Astfel, cea mai ieftina garsoniera disponibila pe imobiliare.ro este o proprietate executata silit, care are un pret de pornire la licitatie de aproape 6.000 de euro. Cu o suprafata utila de 29 de metri patrati (fara a include si balconul), locuinta este situata in apropiere de parcul Titan, la etajul al optulea al unui bloc vechi cu zece nivele.

Integral in Mediafax.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: