TOP cele mai ieftine credite de consum

Data publicarii: 04-12-2012 | Finante-Banci

BRD-Groupe Societe Generale, a doua cea mai mare banca de pe plan local dupa active, ofera pana pe 31 decembrie, in cadrul promotiei "Expresso de iarna”, credite de nevoi personale in lei cu o dobanda anuala efectiva, care include toate costurile (dobanda si asigurarea), de 12,12%, cea mai mica de pe piata, a anuntat azi banca. Diferenta de cost fata de cele mai ieftine credite din piata este aproape insignifianta. Vezi care sunt cele mai bune 4 oferte la creditele de consum.

Dobanda nominala este fixa, de 10,27%/an, iar comisioanele de analiza, administrare a creditului si rambursare anticipata sunt zero.

Creditele se acorda pe perioade de pana la 5 ani, valoarea maxima fiind de 65.000 de lei. Optional, clientul are acces la o perioada de gratie de maximum 6 luni. 

Clientii care contracteaza un credit in cadrul ofertei promotionale pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 12 premii a cate 1.200 de lei sau Marele Premiu, in valoare de 12.000 lei.

Potrivit conso.ro, urmatoarele cele mai ieftine credit de consum din piata sunt oferite de Banca Transilvania (DAE 12,70%), ING Bank (DAE 12,89%) si BCR (DAE 13,70%), toate fiind oferte cu virare salariu la banca respectiva.

Integral in Capital.ro