Un roman numit seful Star Alliance

Data publicarii: Astazi, 05-12-2012 | HR/Cariere

Calin Rovinescu, presedinte si CEO al companiei Air Canada, a fost ales in functia de Presedinte (Chairman of Chief Executive Board-CEB) al Star Alliance, cea mai mare alianta a companiilor aeriene din lume. Romanul il inlocuieste pe Rob Fyfe, CEO la Air New Zeeland, care a ocupat aceasta pozitie timp de doi ani, potrivit unui comunicat de presa de pe pagina de internet a Star Alliance, noteaza economica.net.

 Mandatul romanului se va intinde pe doi ani, iar Rovinescu a spus ca unul dintre scopurile sale va fi intarirea aliantei, care presupune consolidarea retelei globale a Star Alliance. Noul presedinte a precizat ca are in vedere oferirea unor conditii de calatorie fara egal si mentinerea loialitatii clientilor.  

 Star Alliancea fost fondata in 1997, iar printre membrii sai se numara Lufthansa, Thai, Turkish Airlines, Air China, Singapore Airlines, Air Canada, United sau Swiss. Companiile membre ale aliantei opereaza 21.900 de zboruri in fiecare zi, pe 1.329 de aeroporturi din 194 de tari. TAROM, compania aeriana nationala romaneasca, este membra a celeilalte mari aliante, Sky Team.

Sursa: Puterea.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: