Cat va costa sa va petreceti Craciunul intr-o capitala europeana

Data publicarii: 06-12-2012 | Turism

Capitalele europene sunt renumite pentru frumusetea lor in perioada Craciunului, iar, daca doriti sa va petreceti vacanta de Sarbatori intr-una dintre ele, aveti nevoie de peste 200 de euro.

In Viena, trebuie sa aveti la dispozitie cel putin 200 euro pentru cazare si transport. Astfel, pentru 253 euro, puteti sa va cazati la hotelul Roomz pentru 3 nopti, in perioada 24 - 27 decembrie, aflat in centrul orasului, in pret fiind asigurat si biletul de avion. In schimb, nu sunt incluse transferurile dintre aeroport si hotel si nici asigurarile de calatorie. In plus, singura masa asigurata este mic dejunul. 

In perioada 24 - 26 decembrie, la hotelul Savoy, de trei stele, aflat la zece minute de mers de bulevardul Ringstrase si in apropierea MuseumQuartier, pretul este de 124 de euro/persoana, cu mic dejun inclus. 

In pret intra si o bautura calda, un fel de mancare calda si o cadou o cana traditionala de Craciun. De asemenea, aveti un bilet de intrare la Schronburnn cu ghid audio. In schimb, nu sunt incluse biletul de avion si asigurarea medicala.

Pentru Roma tarifele sunt mai ridicate, insa, de obicei, includ si biletul de avion. Astfel, pentru 3 nopti in hotelul de patru stele Executive, construit in 1920, dar complet renovat, aflat la o distanta mica de atractii precum Treptele spaniole, Fonta di Trevi si faimoasele strazi de shopping cum ar fi Via Veneto si Via Nazionale, pretul este de 215 euro, mic dejunul fiind inclus. 

Integral in Ziare.com